Tinas sida

Medialitet

Ända sedan jag var liten har jag sett och hört själar från Andra sidan, dvs. personer som dött. När jag pratar med folk runt mig så visar det sig att det faktiskt är ganska vanligt att få kontakt med nära och kära som dött, eller gått över som jag kallar det. Ibland kan det vara att de sett små ljusprickar som dansar runt dem, eller en skugga eller dimmig skepnad, men oftast har det varit olika förnimmelser såsom en svag vind, värme eller kyla på ena sidan kroppen. Ibland har de i sömnen mött den döde och pratat, trots att de i drömmen varit medvetna om att personen är död och att detta inte var en vanlig dröm.

Jag är övertygad om att den fysiska kroppens död innebär att själen lever vidare i det som kallas Andra sidan, och sedan återföds. Att få kontakt med en avliden familjemedlem eller vän är en stark upplevelse och för många ger det ytterligare en dimension till meningen med livet och som en tröst i sorgen efter någon som gått över. Det innebär att livet inte tar slut, men också att vi måste ta ansvar för våra handlingar. Jag tror inte på en bestraffande Gud. På Andra sidan finns bara ljus och kärlek. Däremot kommer vi den dag vi återvänder dit att själva, tillsammans med våra guider, att se tillbaka på jordelivet och hur vi hanterade det.

Om du går till ett medium så kan du få hjälp att få kontakt med någon från Andra sidan, men försök att ha ett öppet sinne och välkomna vem helst som kommer. Det fungerar inte att be en specifik själ att komma tyvärr.  När jag har en sittning, dvs. länkar med Andra sidan, så beskriver jag till utseende och sätt den själ som kommer. När du förstår vem jag menar så förmedlar jag eventuella budskap och du får möjlighet att ställa frågor.

Tänk på att inte berätta en massa om dig själv och dina förhoppningar för mediet i förväg. Informationen blir mycket trovärdigare om den stämmer trots att mediet inget vet om dig! Du kan boka tid hos mig för en sittning. Räkna med ca. en timme. Det kostar 400 kr. Du kan också samla ihop några vänner för en gruppseans. 5-6 personer är lagom. 150 kr/pers.