Tinas sida

Medial coaching

Ibland kan det vara skönt att få prata med någon utan att behöva ta flera tillfällen till att berätta bakgrunden innan man kan komma igång med själva samtalet. När man får medial coachning så pratar vi rakt på sak om det du önskar. Jag får hjälp av min och din guide från Andra sidan under tiden och behöver därför inte få en massa bakgrundsinformation av dig. Det som behövs kommer upp under samtalet utan att avbryta det och utan att vi tappar fokus.

Vissa saker i våra liv är förutbestämda men det mesta kan vi påverka genom våra val här och nu. Därför finns det inte ett svar på hur den närmsta tiden kommer att bli, men jag kan vägleda dig genom att se alternativen och du blir uppmärksam på hur dina reaktioner och tankar kan påverka olika situationer.

De mediala coachningssamtalen kan till exempel handla om att det känns som om man inte kommer vidare i sitt yrkesliv, att man vill komma ur ett handlings- och tankemönster som inte för en framåt i livet, eller utmaningar i olika relationer. Det går alldeles utmärkt att kombinera t.ex en sittning (länkning med Andra sidan) och medial coachning. Räkna med ca. en timme. Det kostar 400 kr.