Tinas sida

Healing

Healing betyder helande.  Det finns olika sorts healing, t.ex Reiki, andlig healing, reconnective healing mm. men all healing innebär överföring av energi.

Allt är ju uppbyggt av energi och energi tar inte slut, men ibland kan vi känna oss energilösa och sjuka. Healern är en kanal för energiöverföringen, för det är viktigt att inte ta av sig egen energi eftersom man då blir orkeslös. Jag anser att den sk. placeboeffekten egentligen är healing: Självhelande. Du tror så starkt på att medicinen (sockerpillret) ska hjälpa dig att du blir frisk, dvs. med tankens och viljans kraft sker healingen. Tänk om mer forskning skedde kring detta!

Healing är inte likställt med att bli frisk. Det finns sjukdomar som vi inte rår på. I de fallen kan healingen läka på så sätt att den sjuke accepterar situationen och kanske slipper dödsångest. Man kan säga att healing är att få det högsta och bästa för situationen, men det är inte alltid detsamma som det vi önskar. Den högre makten, eller Gud om man så vill, ger oss inte alltid det vi vill ha men alltid det vi behöver, och trots att det inte alltid känns så, så får vi aldrig mer är vi klarar av.

Jag är reikimaster sedan 2006, men ger nu oftast en egen form av healing med hjälp av mina guider. Du kan boka en healingstund hos mig om du vill. Först pratar vi om vad du önskar uppnå (t.ex. avslappning, energipåfyllning, acceptans av en specifik situation), och sedan lägger du dig på min massagebänk och får förhoppningsvis en avslappnad stund medan jag håller mina händer på eller strax över din kropp när jag ger dig energi. Efteråt pratar vi en stund om eventuella tankar och upplevelser under healingen.

VIKTIGT: Uppsök alltid läkare om du inte mår bra! Healing ersätter inte läkarvård, utan är ett komplement. Healing är inte skadligt, men det går inte att förutspå resultatet. Om igen: Vi får inte alltid det vi vill, men alltid det vi behöver. Räkna med ca. en timme. Det kostar 400 kr.